Wednesday, March 21, 2012

Vişneli Parfe

Malzemeler

2 Su bardağı süt

2 Poşet krem şanti

1 Su bardağı vişne

1 Paket vişne jölesi

3 Kahve fincanı sıcak su

2 Adet yumurta akı

Süslemek için :Badem

Mutfak

Zorluk 2

Süre 25 dk.

Kaç Kişilik 12

Yöntem

Hazırlanışı

Sütü, krem şanti ile iyice çırpın.

Katılaştıktan sonra buzdolabında bir süre bekletin.

Vişnelerin çekirdeklerini çıkarın.

Çok fazla ezilmeyecek şekilde blendırdan geçirin.

Vişne jölesini 3 kahve fincanı sıcak sıda eritin.

Başka bir kapta yumurta aklarını kar olana dek çırpın.

Krem şantiyi, vişne jölesini, vişne tanelerini ve yumurta aklarını bir kapta iyice karıştırın.

İstediğiniz şekilde bir kablıba boşaltın.

Buzlukta en az 3 saat bekletin.

Soğutulmuş servis tabağına ters yüz edin.

Üzerini badem dilimleri ile süleyin.

Dilimleyerek servis yapın.
Ziyaret etmeniz gereken bazi ornekler : dantel havlu kenar modeli

No comments:

Post a Comment